Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Goed bekeken Yellowstone (2018) krijgt tweede seizoen

De eerste gescripte serie van de nieuwe kabelaar Paramount Network, Yellowstone (2018), trok meer dan 5 miljoen kijkers per aflevering en is de tweede best bekeken serie op de kabel. Niet vreemd dat de serie een tweede seizoen gaat krijgen.

De dramaserie Yellowstone (2018) met onder andere Kevin Costner in de hoofdrol is op 20 juni in première gegaan bij Paramount Network (voorheen bekend als Spike TV). En dat heeft de kabelaar geen windeieren gelegd. Op dit moment is het tiendelige eerste seizoen nog in volle gang. Op 10 augustus zal de laatste aflevering worden uitgezonden.

Embed from Getty Images
Kevin Costner

Het tweede seizoen van de serie gaat over John Dutton die de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten bezit. Hij wordt constant belaagd door degenen die aan zijn land grenzen - landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika. Het tweede seizoen zal ook tien afleveringen krijgen en staat gepland voor 2019.

Op dit moment is er nog niet bekend of de serie ook in Nederland zal worden uitgezonden. Aflevering vijf van het eerste seizoen van Yellowstone (2018) is te zien op 25 juli 2018 om 21.00 uur bij Paramount Network.

Is het terecht dat Yellowstone (2018) een tweede seizoen gaat krijgen?



Vorige aflevering
A Knife and No Coin
A Knife and No Coin
05x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Yellowstone (2018)