Yellowstone (2018)

8.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Goed bekeken Yellowstone (2018) krijgt tweede seizoen

De eerste gescripte serie van de nieuwe kabelaar Paramount Network, Yellowstone (2018), trok meer dan 5 miljoen kijkers per aflevering en is de tweede best bekeken serie op de kabel. Niet vreemd dat de serie een tweede seizoen gaat krijgen.

De dramaserie Yellowstone (2018) met onder andere Kevin Costner in de hoofdrol is op 20 juni in première gegaan bij Paramount Network (voorheen bekend als Spike TV). En dat heeft de kabelaar geen windeieren gelegd. Op dit moment is het tiendelige eerste seizoen nog in volle gang. Op 10 augustus zal de laatste aflevering worden uitgezonden.

Embed from Getty Images
Kevin Costner

Het tweede seizoen van de serie gaat over John Dutton die de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten bezit. Hij wordt constant belaagd door degenen die aan zijn land grenzen - landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika. Het tweede seizoen zal ook tien afleveringen krijgen en staat gepland voor 2019.

Op dit moment is er nog niet bekend of de serie ook in Nederland zal worden uitgezonden. Aflevering vijf van het eerste seizoen van Yellowstone (2018) is te zien op 25 juli 2018 om 21.00 uur bij Paramount Network.

Is het terecht dat Yellowstone (2018) een tweede seizoen gaat krijgen?Vorige aflevering
The World Is Purple
The World Is Purple
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00