Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Yellowstone vernieuwd met vijfde seizoen door Paramount Network

De familie Dutton komt uiteraard terug. Paramount Network heeft zijn kroonjuweel Yellowstone officieel een vijfde seizoen overhandigd.

De stap is niet verrassend, aangezien de serie met Kevin Costner lineaire kijkcijfer heeft in een wereld van dalende traditionele kijkcijfers - het bedrijf vertelde dat de première van het vierde seizoen werd bekeken door 14 miljoen kijkers en de finale 15 miljoen.

Taylor Sheridan, die de serie mede heeft gemaakt en aantoonbaar het meest waardevolle bezit van ViacomCBS is, vertelde eind vorig jaar dat seizoen vijf van het westerse drama in mei zal worden opgenomen.

John Dutton (Costner) zal vaker worden vergezeld door een aantal personages, aangezien gastacteurs Jen Landon en Kathryn Kelly zijn opgewaardeerd tot vaste castleden van de serie naast Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham en Gil Birmingham die allemaal terugkeren.

De serie, die wordt geproduceerd door 101 Studios en MTV Entertainment Studios, volgt de familie Dutton, geleid door John Dutton, die de grootste aaneengesloten veeboerderij in de Verenigde Staten beheert. Te midden van wisselende allianties, onopgeloste moorden, open wonden en zuurverdiend respect – de ranch is voortdurend in conflict met andere ranches – een groeiende stad, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.

" Het recordbrekende optreden van Yellowstone bewijst dat we een cultureel lef hebben aangeboord en een gepassioneerd publiek hebben losgelaten van het midden van het land tot aan elk van de kusten", zegt Chris McCarthy, President en CEO van ViacomCBS Media Networks. "Kevin Costner leidt onze ongelooflijke cast die de Duttons America's favoriete familie maakt en dit nieuwe seizoen zal er zeker weer één worden die fans niet willen missen."
Glasser toegevoegd: “We zijn vereerd dat we het publiek nog een seizoen van Yellowstone kunnen brengen . De aanhoudende groei van het aantal kijkers en de recente erkenning van de gilden (awards) versterken onze toewijding om grensverleggend entertainment te blijven bieden aan het publiek.”
Video on youtube
Vorige aflevering
A Knife and No Coin
A Knife and No Coin
05x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_GoonerJenny
07 feb 2022 16:51 -
Mooi nieuws, samen met 1883 mooie western series. Kan niet wachten.
Reageer
avatar_HereIsTom
07 feb 2022 18:33 -
Geweldig nieuws, één van de beste series van dit moment.
Reageer
avatar_Thule
14 jun 2022 12:37 -
Geweldige serie. Ben zo blij dat het terug komt ,
Heb tot nu toe de seizoenen en 2 gezien wát toen nog de zender SPIKE heten tegenwoordig paramount Network heet deze zender
Hoop dat ze verder gaan daar bij Seizoen 3 dan .wánt daar waren ze gebleven volgens mij
Reageer
Yellowstone (2018)