Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor vierde seizoen Yellowstone, de prequel-serie 1883 en nieuwe serie Mayor Of Kingstown

Het vierde seizoen van Yellowstone gaat begin november in première. Na de première verschijnen er sneakpeaks van de prequel-serie 1883 en de nieuwe serie Mayor Of Kingstown.

Het vierde seizoen gaat 7 november in première bij Paramount Network. Op de premièredatum zullen de eerste twee afleveringen uitgezonden worden. Deze afleveringen dienen ook als lancering voor de prequel-serie 1883, die op 19 december exclusief in première gaat bij Paramount+. De prequel volgt de reis van de familie Dutton naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika, dat hen ertoe bracht zich in Montana te vestigen.

Van zowel 1883 als de nieuwe serie Mayor of Kingstown verschijnt na de première van het vierde seizoen van Yellowstone namelijk een sneakpeak aflevering, zo hopen de makers meer kijkers naar Paramount+ te trekken. Mayor of Kingstown zal op 14 november exclusief bij Paramount + in première gaan. Mayor of Kingstown draait om de familie McLusky, machthebbers die winstgevende gevangenissen runnen in Kingstown.

Video on youtube
Vorige aflevering
A Knife and No Coin
A Knife and No Coin
05x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Yellowstone (2018)