Y: The Last Man

6.8 / 10
53 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
2
4
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor Y: The Last Man

Y: The Last Man is gecanceld door FX op Hulu dat maakte uitvoerend producent Eliza Clark zondag via Twitter bekend.

In een verklaring schreef Clark: "We hebben vernomen dat we niet verder gaan met FX op Hulu voor seizoen twee van Y: The Last Man . Ik ben nog nooit in mijn leven zo toegewijd geweest aan een verhaal, en er is nog zoveel te vertellen… We willen niet dat het stopt. FX is een geweldige partner geweest. We hebben graag met ze samengewerkt en we vinden het jammer dat Y: The Last Man niet doorgaat bij FX op Hulu. Maar we weten dat iemand anders veel geluk zal hebben met dit team en dit verhaal. Ik heb nog nooit de opmerkelijke solidariteit van zoveel getalenteerde mensen ervaren. We zijn vastbesloten om Y zijn volgende thuis te vinden. #YLivesOn,” voegde Clark eraan toe.

Amber Tamblyn, die Kimberly Cunningham speelt in de serie, ging ook naar Twitter om haar teleurstelling te uiten: “Hoewel ik teleurgesteld ben, weet ik dat deze buitengewone serie die zoveel te zeggen heeft, binnenkort een geweldig nieuw thuis zal vinden. Kijk uit naar het volgende hoofdstuk. Als je het met mij eens bent, laat het de wereld weten. #YLivesOn”, schreef Tamblyn.

Het nieuws over de annulering komt weken voor de seizoensfinale op 1 november.

Y: The Last Man is een post-apocalyptisch drama ontwikkeld door Clark, gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. In de serie decimeert een catastrofale gebeurtenis iedereen behalve één cisgender-mannetje, Yorick Brown (Ben Schnetzer), en zijn aapje. De serie volgt de overlevenden in deze nieuwe wereld terwijl ze worstelen met hun inspanningen om te herstellen wat verloren was en de mogelijkheid om iets beters te bouwen. Diane Lane, Juliana Canfield, Elliot Fletcher, Olivia Thirlby, Ashley Romans en Marin Ireland ronden de cast af.

De rest van seizoen 1 wordt nog steeds op maandag uitgebracht via FX op Hulu.
Vorige aflevering
Victoria
Victoria
01x10
Leuk?
2
4
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_loup
20 okt 2021 09:38 -
Jammer, leek mij een leuke serie. Ga toch maar kijken.
Reageer
avatar_Howdiebelg
21 okt 2021 20:21 -
Wordt misschien opgepikt door andere zender
Reageer
avatar_Tamino
21 okt 2021 23:12
waarschijnlijk door hbo max
Reageer
Y: The Last Man