Wynonna Earp

7.5 / 10
41 min
Horror, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
3
Bekijk stemmen

Wynonna Earp eindigt met vierde seizoen

Syfy heeft Wynonna Earp niet vernieuwd met een vijfde seizoen. De Amerikaans-Canadese horrorserie zal dus eindigen met het huidige vierde seizoen.

Het eerste deel van het vierde seizoen van Wynonna Earp ging vorig jaar eind juli van start bij Syfy. Het tweede deel bestaat uit de overige zes afleveringen en zal vanaf 5 maart te zien zijn bij Syfy. Daarmee zal de serie ook eindigen. Er is namelijk besloten om geen vijfde seizoen te makend. Het eerste seizoen ging in 2016 in première.

De serie draait om Wynonna Earp (Melanie Scrofano,Gangland Undercover), de achterkleindochter van Wyatt Earp. Ze moet het opnemen tegen demonen en andere wezens. Met haar unieke vaardigheden en een troep van disfunctionele bondgenoten, is zij de enige die het paranormale kan berechten. Emily Andras, shorunner van de serie, zei het volgende over het nieuws dat de serie word beëindigd. "Ik wil onze geweldige cast en crew bedanken, die allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld bij het brengen van Wynonna Earp naar ons loyale en gepassioneerde publiek"


Melanie Scrofano als Wynonna Earp
Vorige aflevering
Old Souls
Old Souls
04x12
Leuk?
3
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00