Leuk?
3
3
Bekijk stemmen

Wynonna Earp eindigt met vierde seizoen

Syfy heeft Wynonna Earp niet vernieuwd met een vijfde seizoen. De Amerikaans-Canadese horrorserie zal dus eindigen met het huidige vierde seizoen.

Het eerste deel van het vierde seizoen van Wynonna Earp ging vorig jaar eind juli van start bij Syfy. Het tweede deel bestaat uit de overige zes afleveringen en zal vanaf 5 maart te zien zijn bij Syfy. Daarmee zal de serie ook eindigen. Er is namelijk besloten om geen vijfde seizoen te makend. Het eerste seizoen ging in 2016 in première.

De serie draait om Wynonna Earp (Melanie Scrofano,Gangland Undercover), de achterkleindochter van Wyatt Earp. Ze moet het opnemen tegen demonen en andere wezens. Met haar unieke vaardigheden en een troep van disfunctionele bondgenoten, is zij de enige die het paranormale kan berechten. Emily Andras, shorunner van de serie, zei het volgende over het nieuws dat de serie word beëindigd. "Ik wil onze geweldige cast en crew bedanken, die allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld bij het brengen van Wynonna Earp naar ons loyale en gepassioneerde publiek"


Melanie Scrofano als Wynonna Earp
Vorige aflevering
Old Souls
Old Souls
04x12
Leuk?
3
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wynonna Earp