Working Class

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Working Class geannuleerd en krijgt geen tweede seizoen

De Amerikaanse zender CMT heeft besloten dat er geen tweede seizoen komt van Working Class, dit maakte ze gisteren bekend.
Working Class was de eerste serie van CMT, ondanks dat de serie niet wordt voortgezet staat het netwerk nog steeds open voor het ontwikkelen van series. Het netwerk heeft nog twee series in ontwikkeling, één met de hoofdrol voor Ricky Schroder en de andere met LeAnn Rimes.

CMT gaf de volgende verklaring: "We hebben … de moeilijke beslissing genomen om niet verder te gaan met Working Class. De cast en de crew van deze serie zijn echt opmerkelijk en maakte een onuitwisbare stempel op de sitcom en op ons allemaal bij CMT."

Ed Asner en Melissa Peterman waren de hoofdacteurs in de half uur durende komedie, waarvan de laaste aflevering uitgezonden werd op 1 april 2011. Working Class ging in première in januari en start met 1,2 miljoen kijkers.
Vorige aflevering
Hire Education
01x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1