Workin' Moms

7.5 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Workin' Moms krijgt vijfde seizoen

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.

Workin' Moms vertelt het verhaal van vier jonge moeders uit Toronto die weer aan het werk gaan na de geboorte van hun kind. In de serie zien we de moeders omgaan met alle nieuwe perikelen van het ouderschap. De cast bestaat uit onder andere Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi, Dennis Andres, Jessalyn Wanlim, Sarah McVie, Sternberg, Ryan Belleville en Oluniké Adeliyi.CBC heeft bekend gemaakt dat Workin' Moms terugkomt voor een vijfde seizoen. Het is waarschijnlijk dat Netflix ook het vijfde seizoen gaat uitzenden, als is nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren.

Vorige aflevering
Charlie and the Weed Factory
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00
Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
1