Workin' Moms

7.5 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Workin' Moms krijgt vijfde seizoen

De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.

Workin' Moms vertelt het verhaal van vier jonge moeders uit Toronto die weer aan het werk gaan na de geboorte van hun kind. In de serie zien we de moeders omgaan met alle nieuwe perikelen van het ouderschap. De cast bestaat uit onder andere Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi, Dennis Andres, Jessalyn Wanlim, Sarah McVie, Sternberg, Ryan Belleville en Oluniké Adeliyi.CBC heeft bekend gemaakt dat Workin' Moms terugkomt voor een vijfde seizoen. Het is waarschijnlijk dat Netflix ook het vijfde seizoen gaat uitzenden, als is nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren.

Vorige aflevering
Charlie and the Weed Factory
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00