Workin' Moms

7.6 / 10
21 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen de allerlaatste voor Workin' Moms

Workin' Moms van Catherine Reitman is vernieuwd met een allerlaatste zevende seizoen. De populaire comedyserie wordt in Canada uitgezonden op CBC en is wereldwijd te streamen bij Netflix.

Bedenker en uitvoerend producent Reitman, die ook de hoofdrol van Kate Foster vertolkt, kondigde vandaag aan dat het zevende seizoen het laatste zal zijn.Seizoen zeven zal verder gaan waar seizoen zes eindigde. Moederschap, relaties en carrière keuzes worden allemaal op de proef gesteld als ze in het reine proberen te komen met wie ze ooit waren en de toekomst waar ieder van hen naar op weg is. Als we afscheid gaan nemen van Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val, is het aan elk van hen om te beslissen welke impact ze willen en zullen achterlaten in hun werk, welke eigenschappen ze hebben doorgegeven aan hun kinderen en, uiteindelijk, hoeveel meer sh*t ze bereid zijn te pikken als werkende moeders. De terugkerende cast bestaat uit onder andere Dani Kind als Anne, Jessalyn Wanlim als Jenny, Philip Sternberg als Nathan, Ryan Belleville als Lionel, Sarah McVie als Val, Sadie Munroe als Alice, Peter Keleghan als Richard, Nikki Duval als Rosie en Enuka Okuma als Sloane Mitchell.

Het nieuwe seizoen, dat wordt opgenomen in en rond Toronto, zal later dit jaar (waarschijnlijk winter) van start gaan bij CBC en CBC Gem, gevolgd door een wereldwijde (behalve Canada) release op Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
Fun Fair
Fun Fair
07x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Workin' Moms