Woodpecker Detective's Office

-
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/12afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Woodpecker Detective's Office is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 13 april 2020.

Het is het einde van het Meiji-tijdperk. De geniale dichter Ishikawa Takuboku, die het financieel moeilijk heeft, start een detectivebedrijf vanuit zijn verblijfplaats als reactie op een bepaalde moordzaak. Hij noemt het 'Woodpecker Detective's Office'.
"De geesten van de Twaalf verdiepingen tellende toren in Asakusa", "de mensetende figuur die op besneeuwde nachten door de straten dwaalt" ... Takuboku verwart zich in de ene bizarre zaak na de andere met Kindaichi Kyousuke als zijn assistent. Andere literaire mannen zoals Nomura Kodo, Yoshii Isamu, Hagiwara Sakutaro en Wakayama Bokusui worden ook meegesleurd in Takuboku's heldendaden terwijl hij door Tokio racet op het hoogtepunt van verwestering!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Woodpecker Detective's Office.