Women of the Movement

-
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Timothy Hutton in ABC-serie Women of the Movement

Timothy Hutton (American Crime) gaat een terugkerende rol vervullen in de serie Women of the Movement, waarin ook Glynn Turman (Fargo) te zien zal zijn.

Women of the Movement, die draait om de moord op Emmett Till. De serie draait om de vastberadenheid van Emmett zijn moeder Mamie Till Mobley (Adrienne Warren, Orange Is the New Black), die vecht voor gerechtigheid voor haar zoon (Cedric Joe, Good Trouble).

Timothy Hutton (American Crime) zal te zien zijn in de rol van Jesse J. Breland, hoofd van de verdedigingsraad in het proces tegen J.W. Milam en Roy Bryant voor de moord op Emmett Till. Naast Warren, Joe en Hutton gaan ook Glynn Turman (Fargo), Chris Coy (Station 19), Julia McDermott, Carter Jenkins (Famous in Love), Tonya Pinkins (Madam Secretary) en Ray Fisher (True Detective) een rol vervullen in de serie.


Timothy Hutton

Op de dag dat het precies 65 jaar geleden was dat de tragische moord op de 14-jarige Emmett Till plaatsvond gaf ABC de serie groen licht. Marissa Jo Cerar (The Fosters (2013)) heeft de serie geschreven. De serie is gebaseerd op het boek Emmett Till: The Murder That Shocked the World and Propelled the Civil Rights Movement van Devery S. Anderson. Er zullen zes afleveringen verschijnen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws