Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sarah Michelle Gellar voegt zich bij cast Wolf Pack

Gellar zal de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe serie Wolf Pack van Paramount+.

Paramount+ heeft in een persbericht meer onthuld over de nieuwe serie.

'Paramount+ heeft aangekondigd dat Sarah Michelle Gellar de hoofdrol zal spelen en uitvoerend zal produceren in de aankomende originele serie Wolf Pack, van MTV Entertainment Studios. Wolf Pack gaat later dit jaar in première in de VS en internationaal waar de streamingdienst beschikbaar is.

Emmy(R)-winnaar Sarah Michelle Gellar (foto) is vooral bekend van haar werk op het kleine scherm, waaronder CBS' The Crazy Ones tegenover Robin Williams, The CW's Ringer, haar rol als de iconische Buffy the Vampire Slayer.



Gebaseerd op de boekenreeks van Edo Van Belkom, volgt Wolf Pack een tienerjongen en -meisje wiens leven voor altijd verandert wanneer een bosbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen doet ontwaken. Gellar schittert als brandstichting-onderzoeker Kristin Ramsey, een hoog aangeschreven expert in haar vakgebied en geen onbekende in persoonlijk verlies. Ze is ingeschakeld door de autoriteiten om de tienerbrandstichter te pakken die een enorme bosbrand veroorzaakte die mogelijk ook heeft geleid tot het opnieuw ontwaken van een bovennatuurlijk roofdier dat Los Angeles terroriseert.

Eerder aangekondigde castleden zijn Armani Jackson (Chad) als Everett, Bella Shepard (iCarly) als Blake, Chloe Rose Robertson als Luna en Tyler Lawrence Gray als Harlan.

De premièredatum van Wolf Pack zal later bekend worden gemaakt.
Vorige aflevering
Trophic Cascade
Trophic Cascade
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wolf Pack