Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

With Bob and David start in november op Netflix

The Boys are Back! Zo kondigt Netflix de terugkeer aan van het komisch duo Bob Odenkirk en David Cross, With Bob and David. Ze hebben ook een officie trailer gemaakt, bekijk deze hieronder:

Video on youtube


Het is zeventien jaar geleden dat Bob en Davis voor het laatst, met hun specifieke manier van offbeat sketches, samen op de televisie waren te zien. Vanaf 1995 waren de twee vier seizoenen met 32 afleveringen lang te zien op HBO met hun favorieten cult komedieserie Mr. Show. Sindsdien zijn de twee bezig geweest met afzonderlijke projecten. Cross speelde de bekende nooit-naakte Tobias Funke in Arrested Development en Odenkirk speelde in Breaking Bad en zijn eigen spin-off Better Call Saul de advocaat Jimmy “Saul Goodman” McGill.

In 2004 probeerde zij een comeback te maken met David’s Situations bij HBO maar de pilot is nooit uitgezonden. Hun nieuwe serie bevat zowel opgenomen als live sketches met cameo’s van Keegan-Michael Key, Scott Aukerman en Jeffrey Tambor.

De serie With Bob and David gaat op vrijdag 13 november 2015 in première bij Netflix en zal een gelimiteerd aantal van vier afleveringen hebben van elk 30 minuten samen met een één uur durende achter-de-schermen special. Zoals Cross belooft in de trailer: “Verwacht heel veel sexy stuff.”

Ga jij kijken naar With Bob and David?

Bob Odenkirk en David Cross
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
01x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
With Bob and David