Wisting

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Wisting

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Wisting. We geven twee x twee MyLum codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via MyLum.

Wisting
Twee nieuwe zaken voor Wisting, gebaseerd op de romans The Inner Darkness en The Night Man van ex-politierechercheur Jørn Lier Horst. In The Inner Darkness weet een beruchte seriemoordenaar te ontsnappen aan de politie van Larvik, geholpen door een mysterieuze medeplichtige. William Wisting en zijn team racen tegen de klok om hen te stoppen voordat er nog meer doden vallen. In The Night Man wordt Wisting geconfronteerd met één van de meest groteske moorden uit zijn carrière, waardoor FBI-agente Maggie Griffin zich genoodzaakt ziet om te helpen bij het onderzoek. Samen bestrijden ze de criminelen die het gemunt hebben op de meest kwetsbaren onder ons.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Noors
Acteurs: Carrie-Anne Moss, Sven Nordin, Mads Ousdal, Thea Green Lundberg, Lars Berge en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum MyLum: 24 mei 2022
Releasedatum DVD: 24 mei 2022
Consumentenadviesprijs: € 21,99
Koop deze serie

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Video on youtube

Prijsvraag

In de serie Wisting speelt de Canadese actrice Carrie-Ann Moss een belangrijke rol. Haar naam Carrie-Ann komt van een hit uit haar geboorte jaar 1967. Van welke band was het nummer?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
03x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wisting