Wisdom of the Crowd

7.2 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2017 - heden
NetwerkCBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:CBS
Wisdom of the Crowd is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS. De serie ging in première op 1 oktober 2017.

Een technologische uitvinder creëert een toonaangevende crowd-sourcing icon om de moord van zijn eigen dochter op te lossen, maar ook om de criminaliteit op te lossen in San Francisco.
Hij creëert hij een platform voor mensen over de hele wereld om bewijzen van criminele onderzoeken in te dienen en te evalueren. Hij lanceert een nieuw bedrijf met een staf passievolle specialisten deskundigen die soms buiten de grenzen van de wet werken - uiteindelijk revolutionaire misdaadoplossing in de Bay Area
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Populaire reacties (6)

avatar renzoroy
1
14 nov 2017
Damn, dit verhaal wordt echt elke ep onzinniger... Begrijp wel dat deze serie maar 28% scoort op Rotten Tomatoes. Het mist verder ook een boeiende rode draad. Het rode draadje wat er wel in zit is erg dun, dus eigenlijk zit je elke week weer een los staande ep te kijken die elke week hetzelfde is. Ergens wordt er een misdaad begaan, maar gelukkig zit heel de wereld non stop, 24/7 op de app Sophe zodat we aan het eind van de aflevering met z'n allen de misdaad hebben opgelost.... BORING... Dit is dus een vrij standaard politie serietje die verder niks bijzonders of origineels bied, behalve dan dat burgers meehelpen misdaden op te lossen via de app Sophe.... Ik zie een cancellation aankomen aangezien het in Amerika erg afgekraakt wordt door de critics en de kijkcijfers geloof ik ook niet bijzonder hoog zijn, maar dat gaan we zien.

Vergelijkbare series

Wisdom of the Crowd