Willow

7.3 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
5
Bekijk stemmen

Fantasieserie Willow gecanceld door Disney+

Willow keert niet terug naar Disney+ voor een tweede seizoen. De streamingdienst heeft de vervolgserie geannuleerd, slechts twee maanden nadat het eerste seizoen eindigde.

De fantasieserie gaat jaren na de originele film uit 1988 verder met een nieuw avontuur voor Nelwyn tovenaar Willow, opnieuw gespeeld door Warwick Davis. Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Amer Chadha-Patel en Tony Revolori speelden ook een hoofdrol in de serie, die nieuwe personages introduceerde en zich afspeelde in een wereld waar brownies, tovenaars, trollen en andere mystieke wezens floreren.

Een onwaarschijnlijke groep helden vertrekt op een gevaarlijke zoektocht naar plaatsen ver buiten hun thuis, waar ze hun innerlijke demonen onder ogen moeten zien en samen moeten komen om hun wereld te redden.

Willow

De annulering komt nu Disney+ en andere streamingdiensten bezuinigen in een poging winstgevend te zijn. Hoewel de Willow-serie goed werd ontvangen door critici, werd de serie niet de grote mainstream-hit waar de dienst op hoopte.

Willow blijft een belangrijke originele titel in de Lucasfilm-bibliotheek, dus het zou op een later tijdstip opnieuw kunnen worden bekeken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Children of the Wyrm
Children of the Wyrm
01x08
Leuk?
1
5
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Willow