Will & Grace

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chelsea Handler in tiende seizoen Will & Grace

Will & Grace is een Amerikaanse sitcom van de zender NBC. De serie is al te zien sinds 1998 en op 4 oktober 2018 gaat het tiende seizoen van start.

In het nieuwe seizoen van Will & Grace maakt Chelsea Handler haar opwachting als lesbienne. Chelsea speelt Donna Zimmer, een cliënte van Grace (Debra Messing) die de geliefde wordt van haar zus Janet (Mary McCormack).

Embed from Getty Images
Chelsea Handler

Chelsea Handler heeft al enige ervaring als actrice, ze was bijvoorbeeld te zien in The Good Wife. Recentelijk verhuisde ze naar Netflix om daar de talkshow Chelsea te maken, maar die werd vorig jaar gecancelled.
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00