Will & Grace

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chelsea Handler in tiende seizoen Will & Grace

Will & Grace is een Amerikaanse sitcom van de zender NBC. De serie is al te zien sinds 1998 en op 4 oktober 2018 gaat het tiende seizoen van start.

In het nieuwe seizoen van Will & Grace maakt Chelsea Handler haar opwachting als lesbienne. Chelsea speelt Donna Zimmer, een cliënte van Grace (Debra Messing) die de geliefde wordt van haar zus Janet (Mary McCormack).

Embed from Getty Images
Chelsea Handler

Chelsea Handler heeft al enige ervaring als actrice, ze was bijvoorbeeld te zien in The Good Wife. Recentelijk verhuisde ze naar Netflix om daar de talkshow Chelsea te maken, maar die werd vorig jaar gecancelled.
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1