Will & Grace

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Kijktip van de Week! Will & Grace

Terug van weggeweest. De NBC-sitcom Will & Grace is na elf jaar afwezigheid weer terug op de buis.

Op 18 mei 2006 werd de, naar we dachten, allerlaatste 179ste aflevering uitgezonden van Will & Grace. De populaire komedie, die in Nederland door FOX en in België door Vijf werd uitgezonden, werd bekroond met Emmy Awards en nominaties voor onder andere de Golden Globes. Vele beroemde artiesten zoals Madonna, John Cleese, Cher, Joan Collins, Elton John en Candice Berger hebben acte de présence gegeven in de serie.

De cast kwam in 2016 nog even bij elkaar voor een verkiezingsvideo. Die video was aanleiding om de geruchtenmolen op gang te brengen en te houden. Uiteindelijk kondigde NBC in januari 2017 aan dat de serie terug zou keren voor een negende seizoen met tien afleveringen. Later is dit uitgebreid naar zestien afleveringen.Het eerste seizoen van Will & Grace leverde 12.3 miljoen kijkers op. Het laatste en achtste seizoen kwam niet verder dan 8,7 miljoen kijkers gemiddeld. Maar dat was toch genoeg voor NBC om de serie terug te brengen. Ook is het in een glazen bol kijken of de serie weer meer dan 8 miljoen kijkers gaat krijgen, maar de verwachtingen zijn hooggespannen. Zeker als je bedenkt dat de serie ook al is vernieuwd met een tiende seizoen van dertien aflevering dat in het najaar van 2018 van start zal moeten gaan.


In het negende seizoen zullen de kijkers bekende gezichten terug gaan zien, zoals Bobby Cannavale, Minnie Driver, Harry Connick Jr. en Ben Platt. Wat wel vreemd is, is dat in het negende seizoen Will & Grace, volgens berichten, kinderloos zullen zijn. Dit terwijl ze beiden in het achtste seizoen een kind hebben gekregen. Bronnen vertelden dat de makers het voor het verhaal beter vonden om het negende seizoen van Will & Grace kinderloos te beginnen.

Will & Grace seizoen 9 start op donderdag 28 september bij NBC.


Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Foxlife12
28 sep 2017 23:53 -
Geweldige serie en zeer benieuwd naar het nieuwe seizoen. Laten we hopen dat ze het geweldige humor-niveau kunnen aanhouden...
Reageer
avatar_anonymous
29 sep 2017 02:31 -
Top, ik vond het toen al een leuke serie en heel prettig verrast dat er weer nieuw leven in is geblazen :)
Naar horen zeggen is het gewoon als van ouds, dus ben benieuwd ;)
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03