Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Will & Grace komen nu echt terug

Na maanden van berichten, geruchten en insinuaties maakt NBC het officieel: De tv-zender heeft 10 afleveringen van Will & Grace besteld voor het tv-seizoen van 2017-2018 . Alle vier Emmy-winnende sterren van de serie- Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally - zullen hun rollen als Will, Grace, Jack en Karen opnieuw oppakken met seriemakers Max Mutchnick en David Kohan aan boord als showrunners en uitvoerende producenten.

"Dave en ik zijn absoluut enthousiast over de mogelijkheid om te schrijven wat Will, Grace, Jack en Karen denken over het leven in 2017", zei Mutchnick in een verklaring.

Tv-legende James Burrows, die elke episode van de sitcom regisseerde tijdens de eerste acht jaar, zal terugkeren voor alle 10 nieuwe afleveringen.

Eerder meldden we al dat NBC inleidende besprekingen aan het voeren was over de terugkeer van een gelimiteerd aantal originele afleveringen. Geruchten over een mogelijke terugkeer kwamen naar aanleiding van de release van een 10 minuten durende, hedendaagse verkiezingsthema-video, waarin het kwartet hun rollen oppakten ter ondersteuning van Hillary Clinton. Twee maanden later, liet Leslie Jordan - die een Emmy won voor zijn rol als Beverly Leslie - ontvallen dat NBC het project al een formeel groen licht had gegeven.

NBC Entertainment President Jennifer Salke bevestigt dat de "geheime verkiezingsreünie-show" de bal aan het rollen kreeg. "Het feit dat alle vier van de oorspronkelijke sterren enthousiast waren over de terugkeer is een bewijs voor de plezierige ervaring die ze hebben gehad aan de eerdere acht seizoenen" voegt ze eraan toe. "Weinig dingen krijgen tegenwoordig nog de kans om terug te keren, vooral komedieseries, en Will & Grace is een van de beste die ooit gemaakt is."

NBC Entertainment Voorzitter Robert Greenblatt: "Deze baanbrekende serie staat voor alles, van homo-rechten tot sociaal en politiek commentaar - vermomd in een hogesnelheidstrein van geestige popcultuur - komt terug waar het thuishoort."


Video on youtube



Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
19 jan 2017 15:02 -
Vond het altijd een leuke serie om te kijken. Hoop heel erg dat het niet gaat tegenvallen, zoals met de meeste oude series die terugkeren.
Reageer
avatar_Foxlife12
22 jan 2017 15:44 -
Ongelooflijk enthousiast! Ik vond deze sitcom enorm amuserend, iets waar je maar geen genoeg van kon krijgen. Hopelijk behalen ze hetzelfde niveau als voorheen. Ik kan al vast niet wachten om daar achter te komen!
Reageer
Will & Grace