Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Wel of niet een negende seizoen voor Will & Grace?

Wie het weet mag het zeggen. Want acteur Leslie Jordan, hij speelde Beverley Leslie in de sitcom en won daarvoor ook een Emmy, had tijdens een interview onthuld dat er een negende seizoen zou komen van Will & Grace. Jordan: “De serie komt terug. NBC heeft 10 afleveringen besteld. Het zal voor volgend (televisie) seizoen zijn. Dus dat zal rond juli zijn."

Sinds oktober 2016, toen werd er een Will & Grace verkiezingsvideo uitgezonden, gonst het van de geruchten dat Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally en Sean Haye zullen terugkeren naar NBC voor een nieuw seizoen van de komedie die tussen 1998 en 2006 te zien was en 16 Emmy’s heeft gewonnen. Er werd zelf gefluisterd dat bedenkers David Kohan en Max Mutchnick ook terug zouden keren.

Maar nu heeft Debra Messing alle hoop weer de grond in geslagen. Zij reageerde op het bericht van Jordan met de volgende tweet: “Helaas vergiste Leslie zich. Niets dan gesprekken.”

Uiteraard houdt MijnSerie de vinger aan de pols en zullen, zodra er meer nieuws is over wel of niet een terugkeer van Will & Grace, daarover berichten.

Zou jij het leuk vinden als er een negende seizoen gaat komen van Will & Grace?


Leslie Jordan
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Will & Grace