Will & Grace

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Toch geen reünie voor Will & Grace? Update

Helaas voor de Will & Grace fans, was het bericht van gisteren dus een hoop ophef om een klein beetje. Geen reboot, maar een mini-reünie voor een verkiezingsspecial. En die special bestaat uit slechts één acte van 9:37 minuten. Hieronder kun je die bekijken.Maar er volgde ook iets heel cryptisch. We’re Back en een 20 seconden video-teaser dat zegt: “Een groep van helden die Will bij elkaar roept om de wereld te beschermen tegen aliens & vernietiging. Alleen een daad van Grace kan hen beschermen tegen hun oorlog voor gerechtigheid. Alleen zij kunnen Amerika terugbrengen van het randje.”Helaas is er niet meer duidelijk. We houden je op de hoogte.

Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
3
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56