Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Will Trent door ABC vernieuwd met een tweede seizoen

Een zekere agent komt terug op de zaak voor het televisieseizoen 2023-24. ABC heeft Will Trent verlengd voor een tweede seizoen.

De serie Will Trent is gebaseerd op de boekenreeks van Karin Slaughter en heeft Ramón Rodríguez, Erika Christensen, Iantha Richardson, Jake McLaughlin en Sonja Sohn in de hoofdrollen. Het eerste seizoen van dertien afleveringen eindigt op dinsdag 2 mei.

Will Trent

Het verhaal volgt Special Agent Will Trent (Rodríguez) van het Georgia Bureau of Investigation (GBI). Als eenling heeft hij het hoogste ophelderingspercentage van de GBI en kan hij als geen ander een plaats delict ontleden. Will werd bij zijn geboorte achtergelaten en doorliep een traumatische jeugd in het overvolle pleegzorgsysteem van Atlanta. Ondanks zijn persoonlijke uitdagingen is hij vastbesloten zijn unieke perspectief te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hij.

Angie Polaski (Christensen) en Michael Ormewood (McLaughlin) zijn allebei rechercheurs bij de politie van Atlanta, maar hebben een heel verschillende achtergrond. Faith Mitchell (Richardson) is Will's nieuwe partner bij de GBI en is geboren in een rechtshandhavingsfamilie. Amanda Wagner (Sohn) is het hoofd van de GBI en de baas van Will en Faith.

De verlenging werd vandaag bevestigd door ABC, via sociale media:



Na de verlenging schreef Rodríguez: "Dank aan alle fans voor jullie voortdurende steun aan deze speciale serie! Enthousiast en vereerd om dat driedelige pak te blijven aantrekken en dank aan onze geweldige cast, crew, schrijvers, producenten, regisseurs en iedereen die betrokken is om deze serie te maken tot wat het is!!! Bedankt @karinslaughterauthor voor het maken van deze geweldige serie. Betty... maak je klaar!"
Video on youtube
Vorige aflevering
We Are Family
We Are Family
02x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Will Trent