Wicked City

6.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wicked City gecanceld, laatste vijf afleveringen online te zien

ABC verspilde geen tijd en had slechts drie afleveringen nodig om te beslissen dat de zeer slecht bekeken misdaadserie Wicked City gecanceld moest worden, zie weekoverzicht 46. Maar dat was niet het enige, de serie werd ook per direct van de buis gehaald. Omdat de productie wel doorging zijn er nu acht afleveringen opgenomen. De vraag was wat zou ABC gaan doen met de overige vijf afleveringen?

Zie hieronder de tweet:

Oorspronkelijk zou Wicked City dertien afleveringen krijgen, dat werd gereduceerd naar tien afleveringen en nu zijn het er uiteindelijk acht geworden die online beschikbaar worden. Wanneer en waar de laatste vijf afleveringen beschikbaar zullen worden is nog niet bekend gemaakt. Ook is het niet duidelijk hoe de serie zal eindigen.

Het was de bedoeling dat elk seizoen Wicked City een nieuwe zaak zou gaan volgen uit een tijdperk in de geschiedenis van Los Angeles. Het eerste seizoen startte met een moordzaak uit 1982. De handen werden ineengeslagen door rechercheurs, journalisten, dealers en feestgangers om deze zaak op te lossen. Maar wordt de zaak na de niet geplande acht afleveringen opgelost?

Vind jij het jammer dat Wicked City is gecanceld en ga jij de laatste vijf aflevering online kijken?

Cast Wicked City
Vorige aflevering
Goodbye Norma Jean
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Petertjuh4
19 nov 2015 11:14 -
Hm, ik zou het jammer vinden als het seizoen ineens abrupt stopt. Maar ja, dit valt natuurlijk wel te verwachten. De eerste drie afleveringen waren niet best, het miste eigenlijk alles wat je in zo'n serie zou verwachten. Ik ga in ieder geval wel de laatste 5 afleveringen kijken.
Reageer
avatar_CC11
19 nov 2015 12:03 -
Ik moest er nog aan beginnen maar ga het laten voor wat het is.
Een serie starten die na 8 afleveringen abrupt stopt zonder echt te eindigen heb ik geen zin in.
Reageer
avatar_Bartwin
19 nov 2015 17:54 -
Eigenlijk logisch, dit nieuws na het zien van de pilot aflevering
Reageer
avatar_Rodejong
19 nov 2015 19:09 -
Gelukkig. Echt het kan me niet binden.
1. het is alsof je in de huid kruipt van de seriemoordenaar. Iets wat maar weinig mensen kunnen verhappen.
2. Nog moeilijker is het om sympathie op te brengen voor het "bijna" slachtoffer die gefascineerd raakt, terwijl zij thuis 2 kinderen heeft. Die stel je toch niet bloot aan zoiets?

Dus blij dat ze het cancelen en hoop dat er iets veel beters voor in de plaats komt.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00