Why Women Kill

7.9 / 10
45 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Videoland komt met misdaadserie Why Women Kill

Why Women Kill is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS All Access. De serie ging daar in première in augustus 2019 en het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen.

De serie is afkomstig van van dezelfde makers als Desperate Housewives en is vanaf vrijdag 14 februari te zien bij Videoland. De misdaadserie met een knipoog gaat over drie verschillende vrouwen uit drie verschillende decennia die allemaal in hetzelfde huis hebben gewoond.

De drie hoofdpersonen worden slachtoffer van overspel en zijn uit op de ultieme wraak. De cast bestaat onder anderen uit Lucy Liu (Elementary), Ginnifer Goodwin (Once Upon a Time), Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve), Jack Davenport (The Morning Show) en Sam Jaeger (The Handmaid's Tale).De kijker volgt het leven van drie vrouwen die te maken krijgen met ontrouw in hun huwelijk. Zo staat in de jaren zestig het leven van huisvrouw Beth Ann (Ginnifer Goodwin) op haar kop als ze erachter komt dat haar man Rob (Sam Jaeger) vreemdgaat. In de jaren tachtig ontdekt socialite Simone (Lucy Liu) dat haar man Karl (Jack Davenport) een groot geheim met zich meedraagt en in 2019 heeft advocate Taylor (Kirby Howell-Baptiste) een open huwelijk met haar echtgenoot Eli (Reid Scott) dat zorgt voor de nodige spanningen.

Is de rol van de vrouw binnen het huwelijk de afgelopen decennia veranderd? En misschien nog belangrijker, hóe reageren de hoofdpersonen uit de komische misdaadserie op hun ontrouwplegers? Bedenker Marc Cherry onderzoekt deze thema’s en en één ding staat vast: draai nooit je vrouw de rug toe!
Vorige aflevering
Kill Me as If It Were the Last Time
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
TBS heeft aangekondigd wanneer het nieuwe seizoen van American Dad! van start gaat en heeft een trailer vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00