Why Women Kill

8,0 / 10
50 min
Misdaad, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Videoland komt met misdaadserie Why Women Kill

Why Women Kill is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CBS All Access. De serie ging daar in première in augustus 2019 en het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen.

De serie is afkomstig van van dezelfde makers als Desperate Housewives en is vanaf vrijdag 14 februari te zien bij Videoland. De misdaadserie met een knipoog gaat over drie verschillende vrouwen uit drie verschillende decennia die allemaal in hetzelfde huis hebben gewoond.

De drie hoofdpersonen worden slachtoffer van overspel en zijn uit op de ultieme wraak. De cast bestaat onder anderen uit Lucy Liu (Elementary), Ginnifer Goodwin (Once Upon a Time), Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve), Jack Davenport (The Morning Show) en Sam Jaeger (The Handmaid's Tale).De kijker volgt het leven van drie vrouwen die te maken krijgen met ontrouw in hun huwelijk. Zo staat in de jaren zestig het leven van huisvrouw Beth Ann (Ginnifer Goodwin) op haar kop als ze erachter komt dat haar man Rob (Sam Jaeger) vreemdgaat. In de jaren tachtig ontdekt socialite Simone (Lucy Liu) dat haar man Karl (Jack Davenport) een groot geheim met zich meedraagt en in 2019 heeft advocate Taylor (Kirby Howell-Baptiste) een open huwelijk met haar echtgenoot Eli (Reid Scott) dat zorgt voor de nodige spanningen.

Is de rol van de vrouw binnen het huwelijk de afgelopen decennia veranderd? En misschien nog belangrijker, hóe reageren de hoofdpersonen uit de komische misdaadserie op hun ontrouwplegers? Bedenker Marc Cherry onderzoekt deze thema’s en en één ding staat vast: draai nooit je vrouw de rug toe!
Vorige aflevering
Kill Me as If It Were the Last Time
Kill Me as If It Were the Last Time
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.
Vandaag, 10:00
1
De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00