White Collar

8.3 / 10
44 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
35
0
Bekijk stemmen

White Collar keert mogelijk terug

De plannen bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar acteur Matt Bomer is optimistisch over een mogelijke terugkeer van de misdaadserie White Collar.

De maker van White Collar, Jeff Eastin (Graceland), heeft bekend gemaakt dat hij en acteur Matt Bomer (The Sinner) plannen hebben om White Collar terug te laten keren. Tijdens een reünie van de cast van White Collar op het YouTube kanaal van Stars In the House, zei Bomer dat er inderdaad gesprekken plaatsvinden om de serie mogelijk terug te brengen. Maar ook dat de plannen zich nog in een heel vroeg stadium bevinden.

Bomer melde ook dat er nog gesproken wordt over de vorm waarin White Collar terug zal keren. Zo zei hij: "We moeten nog zien welke vorm het aanneemt, of alle betrokken het kunnen uitwerken en wat er afspeelt, maar we zijn allemaal erg optimistisch en hoopvol."

White Collar eindige in 2014 na zes seizoenen. In White Collar stemt witteboordencrimineel Neal Caffrey (Matt Bomer, American Horror Story) ermee in om de FBI te helpen andere witteboordencriminelen te vangen, zodat Caffrey zijn vrijheid terug kan verdienen.
Vorige aflevering
Au Revoir
Au Revoir
06x06
Leuk?
35
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_sarlottje
12 mei 2020 16:21 -
Dat zou leuk zijn!
Reageer
avatar_Sproet2jes
12 mei 2020 16:44 -
Da's goed nieuws. :)
Reageer
avatar_astridje
15 mei 2020 13:03 -
Zou ik echt heel gaaf vinden zeg. Echt een fijne serie !
Reageer

Laatste nieuws

Het negende, tevens allerlaatste, seizoen van de Amerikaanse juridische dramaserie Suits verschijnt volgende maand op Netflix.
Vandaag, 13:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt wanneer de Amerikaanse sciencefictionserie Invasion in première gaat, daarbij is ook een teaser gedeeld.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de dramaserie Outer Banks belend gemaakt. Daarbij heeft de streamingservice ook de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
3
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4