Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

White Lines van Alex Pina verschijnt in mei op Netflix

White Lines, geschreven door La Casa de Papel bedenker Alex Pina, verschijnt in mei op Netflix. De streamingdienst heeft de trailer van de serie gedeeld.

In 2018 werd aangekondigd dat de makers van La Casa de Papel en The Crown samen werken aan een nieuwe serie, genaamd White Lines. De serie is geschreven door Alex Pina (La Casa de Papel), hij zal ook als showrunner dienen. Andy Harries (The Crown) is uitvoerend producent. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat White Lines 15 mei verschijnt. Ook bracht de streamingdienst de officiële trailer uit.

In de thrillerserie White Lines wordt het lichaam van een bekende dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Wanneer zijn zus (Laura Haddock, Ripper Street) terugkeert naar het eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, belandt ze in een wereld vol dansclubs, leugens en doofpotaffaires.

Video on youtube


Eerder werd ook al bekend gemaakt dat Actrice Laura Haddock (Ripper Street) de hoofdrol speelt in de Engelstalige serie. Andere rollen in White Lines worden vervult door Marta Milans (No Tomorrow), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George), Daniel Mays (Good Omens), Laurence Fox (Victoria) en Angela Griffin (Turn Up Charlie).
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
23 apr 2020 09:07 -
Interessant!
Reageer
White Lines