White Lines

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

White Lines van Alex Pina verschijnt in mei op Netflix

White Lines, geschreven door La Casa de Papel bedenker Alex Pina, verschijnt in mei op Netflix. De streamingdienst heeft de trailer van de serie gedeeld.

In 2018 werd aangekondigd dat de makers van La Casa de Papel en The Crown samen werken aan een nieuwe serie, genaamd White Lines. De serie is geschreven door Alex Pina (La Casa de Papel), hij zal ook als showrunner dienen. Andy Harries (The Crown) is uitvoerend producent. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat White Lines 15 mei verschijnt. Ook bracht de streamingdienst de officiële trailer uit.

In de thrillerserie White Lines wordt het lichaam van een bekende dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Wanneer zijn zus (Laura Haddock, Ripper Street) terugkeert naar het eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, belandt ze in een wereld vol dansclubs, leugens en doofpotaffaires.Eerder werd ook al bekend gemaakt dat Actrice Laura Haddock (Ripper Street) de hoofdrol speelt in de Engelstalige serie. Andere rollen in White Lines worden vervult door Marta Milans (No Tomorrow), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George), Daniel Mays (Good Omens), Laurence Fox (Victoria) en Angela Griffin (Turn Up Charlie).
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
23 apr 2020 09:07 -
Interessant!
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6