White Lines

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

White Lines van Alex Pina verschijnt in mei op Netflix

White Lines, geschreven door La Casa de Papel bedenker Alex Pina, verschijnt in mei op Netflix. De streamingdienst heeft de trailer van de serie gedeeld.

In 2018 werd aangekondigd dat de makers van La Casa de Papel en The Crown samen werken aan een nieuwe serie, genaamd White Lines. De serie is geschreven door Alex Pina (La Casa de Papel), hij zal ook als showrunner dienen. Andy Harries (The Crown) is uitvoerend producent. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat White Lines 15 mei verschijnt. Ook bracht de streamingdienst de officiële trailer uit.

In de thrillerserie White Lines wordt het lichaam van een bekende dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Wanneer zijn zus (Laura Haddock, Ripper Street) terugkeert naar het eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, belandt ze in een wereld vol dansclubs, leugens en doofpotaffaires.Eerder werd ook al bekend gemaakt dat Actrice Laura Haddock (Ripper Street) de hoofdrol speelt in de Engelstalige serie. Andere rollen in White Lines worden vervult door Marta Milans (No Tomorrow), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George), Daniel Mays (Good Omens), Laurence Fox (Victoria) en Angela Griffin (Turn Up Charlie).
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
23 apr 2020 09:07 -
Interessant!
Reageer

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00