When Calls the Heart

8.3 / 10
42 min
Drama, Western
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Hallmark vernieuwt When Calls the Heart met tiende seizoen

Hallmark Channel heeft When Calls the Heart voor een tiende seizoen vernieuwd en kondigt een nieuwe showrunner aan om toezicht te houden.

"When Calls the Heart blijft de grenzen verleggen van wat we met deze serie kunnen bereiken", zegt Lisa Hamilton Daly, Executive Vice President, Programming, Crown Media Family Networks in een verklaring. "Er zijn nog veel meer verhalen te vertellen over de levens van de geliefde personages in deze serie en we kunnen niet wachten tot iedereen thuis is om te kijken wat er gebeurt."

D laatste aflevering van het negende seizoen van de hitserie When Calls the Heart was de meest bekeken aflevering van het seizoen met een totaal aantal kijkers van 3,1 miljoen op Live+3-basis. Na twaalf afleveringen bereikte het seizoen ook meer dan 8,6 miljoen niet-gedupliceerde/unieke kijkers.

“We zijn ook verheugd om onze nieuwe showrunner, Lindsay Sturman, te verwelkomen in de familie, die haar immense talent naar de serie brengt”, aldus Laurie Ferneau, Senior Vice President, Development, Crown Media Family Networks in een verklaring.


"Ik ben heel blij dat When Calls the Heart terugkomt voor een tiende seizoen", zegt Erin Krakow, seriester en uitvoerend producent. “Met onze geweldige cast, crew en getalenteerde schrijvers kunnen we ons verheugen op meer avonturen, gelach, tranen en verhalen over romantiek in de hele gemeenschap van Hope Valley. We zijn zo enthousiast voor alle kijkers, vooral de Hearties, om deze reis met ons voort te zetten!"

In Nederland zijn seizoen 5 en 6 te zien bij Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
Rock, A Bye, Baby
Rock, A Bye, Baby
09x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

When Calls the Heart