When They See Us

8.5 / 10
74 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

When They See Us 23 miljoen keer bekeken op Netflix

Netflix heeft al eerder gemeld dat When They See Us een van de populairste series op het streamingplatform is.

Nu blijkt dat meer dan 23 miljoen accounts wereldwijd de vierdelige dramaserie over de zogenaamde Central Park Five hebben bekeken. Ava DuVernay, die de miniserie produceerde en regisseerde, heeft het kijkcijfer op Twitter gedeeld.

"Stel je voor dat je gelooft dat de wereld niets geeft om echte verhalen over zwarte mensen. Het maakte me altijd verdrietig", aldus DuVernay. "Dus toen Netflix net met mij deelde dat 23 miljoen accounts overal ter wereld #WhenTheySeeUs hebben gezien, huilde ik. Onze verhalen zijn belangrijk en kunnen de wereld over. Het is een nieuwe waarheid voor een nieuwe dag."


Vorige aflevering
Part Four
Part Four
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_gumstarr
26 jun 2019 14:45 -
Goed om te lezen. Nu hopen dat het ook daadwerkelijk wat teweegbrengt, want docuseries als The Kalief Browder Story en The Trayvon Martin Story hebben eerder ook al laten zien dat dit soort verhalen niet op zichzelf staan en onderdeel zijn van een groter probleem.
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03