When They See Us

8.5 / 10
74 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Central Park Five’s castinglijst wordt uitgebreid

Central Park Five, de nieuwe Netflix-serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal, heeft drie acteurs aan de castinglijst toegevoegd.

In juli 2018 meldde MijnSerie al dat de nieuwe Netflix-serie Central Park Five acteurs had toegevoegd aan de castinglijst. Nu zijn er nog drie acteurs bij gekomen.

Naast Michael K. Williams, Vera Farmiga en John Leguizamo zullen Felicity Huffman (American Crime), Jharrel Jerome (Mr. Mercedes) en Jovan Adepo (The Leftovers) ook een rol gaan spelen in de nieuwe miniserie. Huffman zal Linda Fairstein gaan spelen een aanklager die naar de Manhattan district vertrekt tijdens de zaak. Jerome kruipt in de huid van Korey Wise, één van de valselijk beschuldigde jongens. Antron McCray zal gespeeld worden door Adepo, één ander lid van de vijf leden van de Central Park Five.

5929 Park FiveJovan Adepo, Felicity Huffman en Jharrel Jerome

Wanneer in 2019 de serie zal worden aangeboden op Netflix is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Part Four
Part Four
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1