Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum What We Do in the Shadows seizoen twee

Midden in april start het tweede seizoen van What We Do in the Shadows op FX en de trailer van het nieuwste seizoen, die uit tien afleveringen bestaat, staat online.

What We Do in the Shadows is een komische horrorserie van de zender FX. De serie is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm van Jemaine Clement en Taika Waititi. Op 27 maart 2019 ging de serie in première. Het tweede seizoen, die uit tien afleveringen bestaat, gaat 15 april in première op FX.

De komische horrorserie gaat over vampiers die moeite hebben met het moderne leven, zoals de huur betalen, zich aan het schoonmaakrooster houden, in nachtclubs binnenkomen en conflicten tussen huisgenoten. We volgen Nandor, de hoofdvampier in het huis, Lazslo, de aparte vampier en Nadja, de vrouwelijke vampier. Onder andere Natasia Demetriou, Kayvan Novak, Harvey Guillen, Matt Berry en Mark Proksch spelen een rol in de serie. In het tweede seizoen is er een gastrol voor Craig Robinson (Brooklyn Nine-Nine). Bekijk hieronder de trailer van het nieuwste seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Exit Interview
Exit Interview
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
What We Do in the Shadows