Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

What We Do in the Shadows vernieuwd met een vijfde en zesde seizoen

FX heeft de komische horrorserie What We Do in the Shadows vernieuwd met twee seizoenen.

Het vierde seizoen van de FX-serie gaat op 12 juli van start, de eerste drie seizoenen zijn in Nederland te zien bij Disney+.

"Er is nog veel leven te vertellen over onze favoriete vampiers van Staten Island en FX zou niet blijer kunnen zijn om zich in te zetten voor twee extra seizoenen van deze fenomenale serie", zegt Nick Grad , President van Original Programming bij FX Entertainment. “What We Do in the Shadows blinkt uit op elk niveau, van de briljante cast en verrassende gaststerren tot de producers, schrijvers, regisseurs en crew. We kunnen niet wachten tot iedereen van seizoen vier kan genieten, wetende dat de volgende twee onderweg zijn."


In de eerste twee seizoenen verdiende What We Do in the Shadows tien Emmy Award-nominaties, waaronder één voor Outstanding Comedy Series. Seizoen drie komt momenteel in aanmerking voor Emmy-overwegingen en heeft onlangs drie Critics' Choice Award-nominaties verdiend, waaronder één voor Best Comedy Series.

Gebaseerd op de speelfilm uit 2014 van Jemaine Clement en Taika Waititi, documenteert What We Do in the Shadows de nachtelijke heldendaden van vampierkamergenoten Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) en Colin Robinson (Mark Proksch) terwijl ze door de moderne wereld van Staten Island navigeren met de hulp van hun menselijke bekende, Guillermo (Harvey Guillén).
Vorige aflevering
Exit Interview
Exit Interview
05x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
07 jun 2022 19:15 -
Hier wordt ik heel blij van :-)
Hele leuke serie die over een maand weer begint.
Ik hoop wel dat Jemaine Clement en Taika Waititi een vinger in de pap blijven houden zodat het niet te veel "veramerikaniseerd".
Reageer
What We Do in the Shadows