Westworld

8.1 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Westworld in maart bij HBO

Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Tot nu toe zijn er twee seizoenen en in totaal twintig afleveringen verschenen.

Gebaseerd op de gelijknamige film, geschreven door de bestsellerauteur Michael Crichton, is Westworld een donkere odyssee over het begin van het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand komen zijn de bezoekers in levensgevaar.

HBO heeft nu gemeld dat het derde seizoen van Westworld op 15 maart van start gaat en uit acht afleveringen bestaat. De terugkerende cast bestaat uit Evan Rachel Wood als Dolores, Thandie Newton als Maeve, Ed Harris als de Man in Black, Jeffrey Wright als Bernard, Tessa Thompson als Charlotte, Luke Hemsworth als Stubbs, Simon Quarterman als Lee Sizemore en Rodrigo Santoro als Hector Escaton. Nieuwe castleden dit seizoen zijn Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr. en Michael en Tommy Flanagan.

Onderstaande video verklapt nog weinig over het derde seizoen van Westworld. Eerder werd al wel bekend dat Delos, het bedrijf dat de Westworld-robots en themaparken produceerde, een concurrent krijgt in het nieuwe seizoen. Die concurrent heet Incite, en kan onder meer herinneringen omzetten in kunstmatige levensvormen. De video hieronder toont een tijdlijn. Die voorspelt toekomstige gebeurtenissen zoals een 'ecologische ineenstorting' in mei 2020 en het begin van de tweede Russische burgeroorlog in 2037, en eindigt met een 'kritieke gebeurtenis' op 27 februari 2058. Vanaf 15 maart zal er meer duidelijk worden als het derde seizoen start.

Vorige aflevering
The Passenger
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00