Westworld

8.1 / 10
62 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Westworld in maart bij HBO

Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Tot nu toe zijn er twee seizoenen en in totaal twintig afleveringen verschenen.

Gebaseerd op de gelijknamige film, geschreven door de bestsellerauteur Michael Crichton, is Westworld een donkere odyssee over het begin van het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand komen zijn de bezoekers in levensgevaar.

HBO heeft nu gemeld dat het derde seizoen van Westworld op 15 maart van start gaat en uit acht afleveringen bestaat. De terugkerende cast bestaat uit Evan Rachel Wood als Dolores, Thandie Newton als Maeve, Ed Harris als de Man in Black, Jeffrey Wright als Bernard, Tessa Thompson als Charlotte, Luke Hemsworth als Stubbs, Simon Quarterman als Lee Sizemore en Rodrigo Santoro als Hector Escaton. Nieuwe castleden dit seizoen zijn Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr. en Michael en Tommy Flanagan.

Onderstaande video verklapt nog weinig over het derde seizoen van Westworld. Eerder werd al wel bekend dat Delos, het bedrijf dat de Westworld-robots en themaparken produceerde, een concurrent krijgt in het nieuwe seizoen. Die concurrent heet Incite, en kan onder meer herinneringen omzetten in kunstmatige levensvormen. De video hieronder toont een tijdlijn. Die voorspelt toekomstige gebeurtenissen zoals een 'ecologische ineenstorting' in mei 2020 en het begin van de tweede Russische burgeroorlog in 2037, en eindigt met een 'kritieke gebeurtenis' op 27 februari 2058. Vanaf 15 maart zal er meer duidelijk worden als het derde seizoen start.

Video on youtube
Vorige aflevering
Crisis Theory
Crisis Theory
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Westworld