Westworld

8.1 / 10
62 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Intrigerende video over derde seizoen Westworld

Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.

Gebaseerd op de gelijknamige film, geschreven door de bestsellerauteur Michael Crichton, is Westworld een donkere odyssee over het begin van het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand komen zijn de bezoekers in levensgevaar.

Video on youtube


HBO heeft een video voor het komende derde seizoen van Westworld vrijgegeven. Opmerkelijk is dat daarin geen enkele vaste acteur uit de serie te zien is. We worden voorgesteld aan het bedrijf Incite en er wordt vaag beschreven wat ze doen. In de video is Liam Dempsey Sr. (gespeeld door acteur Jefferson Mays) te zien, die de diensten van het bedrijf beschrijft. Hij belooft dat zij mogelijkheden zullen bieden om de planeet te redden. "We hebben ongekende computermogelijkheden, die gegevens analyseren voor de meest onoplosbare problemen van het leven. We kunnen het klimaat beschermen en we kunnen u een carrière aanbieden waar u enthousiast over zult zijn. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Als u kiest voor Incite maakt u de juiste keuze."

Het bedrijf Incite lijkt een rivaal te zijn van Delos, het bedrijf dat de Westworld-robots en themaparken produceerde. Een close-up van een oogappel geeft aan dat Incite ook je herinneringen kan omzetten in kunstmatige levensvormen. Het derde seizoen van Westworld zal in 2020 verschijnen, maar HBO heeft nog geen startdatum gemeld.
Vorige aflevering
Crisis Theory
Crisis Theory
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Westworld