Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

HBO toont trailer van derde seizoen Westworld

Toen miljoenen kijkers zondagavond in de VS gingen zitten om naar de Game of Thrones-finale te kijken, liet HBO de nieuwe trailer voor sciencefictionserie Westworld zien.

Het beeldmateriaal toont een nieuw castlid. Het is Aaron Paul (Breaking Bad), die over een brug loopt terwijl Pink Floyd-muziek op de achtergrond speelt. Dan ontmoet hij opeens Dolores Abernathy (Evan Rachel Wood). Paul vraagt ​​haar "heb je hulp nodig?" Maar hij kan er spijt van krijgen, omdat ze opkijkt en klaar lijkt om hem te doden.

Ook de Franse acteur Vincent Cassel is te zien in het derde seizoen van sciencefictionserie Westworld. Tessa Thompson en Lena Waithe spelen ook mee, hoewel ze niet in de trailer worden getoond. Het derde seizoen van Westworld zal overigens pas in 2020 verschijnen.

Gebaseerd op de gelijknamige film, geschreven door de bestsellerauteur Michael Crichton, is Westworld een donkere odyssee over het begin van het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand komen zijn de bezoekers in levensgevaar.

Video on youtube
Vorige aflevering
Que Será, Será
Que Será, Será
04x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Westworld