Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser voor laatste aflevering Westworld

Het tweede seizoen van Westworld komt bijna aan zijn einde. HBO heeft nu een teaser vrijgegeven van deze lange aflevering.

De aflevering met de titel This is the End zal 24 juni van start gaan bij HBO en een dag later in Nederland te zien zijn bij Ziggo Movies & Series XL. Deze aflevering zal één uur een 30 minuten gaan duren en is uiteraard niet het einde. HBO heeft al een derde seizoen aangekondigd.

Westworld ging in oktober 2016 in première en pas in april 2018 starten het tweede seizoen bij HBO, dat in Nederland te zien is zij Ziggo. De serie draait rond een futuristische themapark bemand door robots die van de menselijke gasten hun fantasieën uit laten komen. Westworld is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973.

In de teaser zien we misschien wel het einde van de serie in het park en zullen de karakters in het derde seizoen wellicht naar de echte wereld gaan vertrekken.

Vorige aflevering
The Passenger
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst