Westworld

8.2 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser voor laatste aflevering Westworld

Het tweede seizoen van Westworld komt bijna aan zijn einde. HBO heeft nu een teaser vrijgegeven van deze lange aflevering.

De aflevering met de titel This is the End zal 24 juni van start gaan bij HBO en een dag later in Nederland te zien zijn bij Ziggo Movies & Series XL. Deze aflevering zal één uur een 30 minuten gaan duren en is uiteraard niet het einde. HBO heeft al een derde seizoen aangekondigd.

Westworld ging in oktober 2016 in première en pas in april 2018 starten het tweede seizoen bij HBO, dat in Nederland te zien is zij Ziggo. De serie draait rond een futuristische themapark bemand door robots die van de menselijke gasten hun fantasieën uit laten komen. Westworld is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973.

In de teaser zien we misschien wel het einde van de serie in het park en zullen de karakters in het derde seizoen wellicht naar de echte wereld gaan vertrekken.

Vorige aflevering
The Passenger
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00