Westworld

8.1 / 10
62 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser voor laatste aflevering Westworld

Het tweede seizoen van Westworld komt bijna aan zijn einde. HBO heeft nu een teaser vrijgegeven van deze lange aflevering.

De aflevering met de titel This is the End zal 24 juni van start gaan bij HBO en een dag later in Nederland te zien zijn bij Ziggo Movies & Series XL. Deze aflevering zal één uur een 30 minuten gaan duren en is uiteraard niet het einde. HBO heeft al een derde seizoen aangekondigd.

Westworld ging in oktober 2016 in première en pas in april 2018 starten het tweede seizoen bij HBO, dat in Nederland te zien is zij Ziggo. De serie draait rond een futuristische themapark bemand door robots die van de menselijke gasten hun fantasieën uit laten komen. Westworld is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973.

In de teaser zien we misschien wel het einde van de serie in het park en zullen de karakters in het derde seizoen wellicht naar de echte wereld gaan vertrekken.

Vorige aflevering
Crisis Theory
Crisis Theory
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1