Westworld

8.1 / 10
62 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO bevestigt derde seizoen van Westworld

De sciencefictionserie Westworld, waarin onder meer de Nederlandse actrice Katja Herbers te zien is, krijgt definitief een derde seizoen. Dat heeft betaalzender HBO, die de serie uitzendt, dinsdag officieel bekendgemaakt.

Westworld is een grote hit, met een gemiddeld aantal kijkers van 13,2 miljoen. Daarmee stijgt het boven de kijkcijfers uit van het eerste seizoen van Game of Thrones. In de serie, die zich afspeelt in een technologisch geavanceerd themapark dat wordt bevolkt door androïden, zijn onder meer Ed Harris en Anthony Hopkins te zien.

Het tweede seizoen van Westworld is op 22 april bij HBO gestart en op 23 april bij Ziggo. Zoals MijnSerie op 30 april al meldde ziet het er wel naar uit dat het derde seizoen pas in 2020 beschikbaar komt.

Vorige aflevering
Crisis Theory
Crisis Theory
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00