Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Westworld vernieuwd met derde seizoen?

HBO moet het nieuws nog bevestigen, maar Evan Rachel Wood heeft eigenlijk al verklapt dat er een derde seizoen gaat komen van de sciencefictionserie Westworld.

HBO heeft stilletjes de populaire serie Westworld, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973, vernieuwd met een derde seizoen. Hoofdrolspeelster Evan Rachel Wood, zij speelt Dolores Abernathy, heeft onthuld aan TheWrap dat het derde seizoen al zeker is.

Het tweede seizoen stond op het punt om van start te gaan en Wood kwam erachter dat ze een belangrijke hobbel heeft overwonnen. In het derde seizoen komt zij gelijk te staan met Ed Harris en Anthony Hopkins qua salaris – de mannen van Jonathan Nolans en Lisa Joys creatie in het eerste seizoen.

Wood: “Er is me net verteld dat, weet je, hey je krijgt, je krijgt gelijk loon. En ik was zo van (snak naar adem). En ik word bijna nooit emotioneel, ik dacht van ik ben nog nooit hetzelfde betaald als mijn mannelijke tegenhangers…nog nooit…nooit.”

Vreemd is dit nieuws over de salarisverhoging van Wood niet. Eerder in april maakte Casey Bloys al bekend dat alle salarissen gelijk getrokken gingen worden. Wat wel leuk is dat dankzij het goede nieuws voor Wood we nu weten dat Westworld (bijna) zeker een derde seizoen gaat krijgen bij HBO.

Embed from Getty ImagesEvan Rachel Wood
Vorige aflevering
Que Será, Será
Que Será, Será
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Westworld