Westworld

8.1 / 10
62 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Makers Westworld geven geen spoilers vrij

Het tweede seizoen van de door HBO geproduceerde sciencefictionserie Westworld is in Nederland vanaf 23 april te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

*** Let op: dit bericht bevat geen enkele spoiler ***

Westworld werd bedacht door Jonathan Nolan en Lisa Joy en is een nieuwe versie van de gelijknamige film van Michael Crichton (Jurassic Park). De makers van Westworld gaan nog voor de start van het tweede seizoen van Westworld later deze maand alle geheimen van de HBO-serie zelf prijsgeven.

Tijdens het eerste seizoen van Westworld, dat gaat over een park waar niet van mensen te onderscheiden androids ter beschikking worden gesteld aan de menselijke bezoekers, werd er zoveel gespeculeerd over de serie dat er volgens het echtpaar ook veel werd verpest voor kijkers.

Daarom plaatsten zij een mededeling op Reddit, het discussieplatform waarop Westworld destijds uitgebreid werd besproken. "Theorieën kunnen ook spoilers worden, de grens tussen die twee is verwarrend", stellen de makers. "We hebben er lang over nagedacht en zijn tot de moeilijke, en mogelijk erg controversiële, beslissing gekomen om binnenkort een video te posten waarin we het hele plot en alle twists onthullen."

De video was in eerste instantie een idee dat Lisa Joy en Jonathan Nolan zouden uitvoeren als meer dan duizend Reddit-gebruikers er achter stonden. Dat aantal werd al snel gehaald. Vervolgens bleek de hele actie een grap om zoveel mogelijk publiciteit te genereren. De makers van Westworld geven geen spoilers vrij!

Wel plaatsten ze onderstaande video op YouTube. Daarin wordt de geïnteresseerde kijker compleet gerickrold. Rickrollen is het fenomeen waarin de internetgebruikers iets interessants beloofd wordt maar in plaats daarvan Rick Astley krijgen te zien die Never gonna give you up zingt. In dit geval wordt de rol van Rick gespeeld door Westworld-hoofdrolspeelster Evan Rachel Wood. En daarna zit er ruim 20 minuten lang een hond achter een piano. Over de inhoud van het tweede seizoen van Westworld wordt helemaal niets verklapt.

Vorige aflevering
Crisis Theory
Crisis Theory
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
zondag, 12:00
3