Westworld

8.1 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Makers Westworld geven geen spoilers vrij

Het tweede seizoen van de door HBO geproduceerde sciencefictionserie Westworld is in Nederland vanaf 23 april te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

*** Let op: dit bericht bevat geen enkele spoiler ***

Westworld werd bedacht door Jonathan Nolan en Lisa Joy en is een nieuwe versie van de gelijknamige film van Michael Crichton (Jurassic Park). De makers van Westworld gaan nog voor de start van het tweede seizoen van Westworld later deze maand alle geheimen van de HBO-serie zelf prijsgeven.

Tijdens het eerste seizoen van Westworld, dat gaat over een park waar niet van mensen te onderscheiden androids ter beschikking worden gesteld aan de menselijke bezoekers, werd er zoveel gespeculeerd over de serie dat er volgens het echtpaar ook veel werd verpest voor kijkers.

Daarom plaatsten zij een mededeling op Reddit, het discussieplatform waarop Westworld destijds uitgebreid werd besproken. "Theorieën kunnen ook spoilers worden, de grens tussen die twee is verwarrend", stellen de makers. "We hebben er lang over nagedacht en zijn tot de moeilijke, en mogelijk erg controversiële, beslissing gekomen om binnenkort een video te posten waarin we het hele plot en alle twists onthullen."

De video was in eerste instantie een idee dat Lisa Joy en Jonathan Nolan zouden uitvoeren als meer dan duizend Reddit-gebruikers er achter stonden. Dat aantal werd al snel gehaald. Vervolgens bleek de hele actie een grap om zoveel mogelijk publiciteit te genereren. De makers van Westworld geven geen spoilers vrij!

Wel plaatsten ze onderstaande video op YouTube. Daarin wordt de geïnteresseerde kijker compleet gerickrold. Rickrollen is het fenomeen waarin de internetgebruikers iets interessants beloofd wordt maar in plaats daarvan Rick Astley krijgen te zien die Never gonna give you up zingt. In dit geval wordt de rol van Rick gespeeld door Westworld-hoofdrolspeelster Evan Rachel Wood. En daarna zit er ruim 20 minuten lang een hond achter een piano. Over de inhoud van het tweede seizoen van Westworld wordt helemaal niets verklapt.

Vorige aflevering
The Passenger
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.
Vandaag, 12:00
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.
Vandaag, 11:00
Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
Vandaag, 10:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.
Vandaag, 09:00
In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.
Gisteren, 14:00
The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00