Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Westworld start in voorjaar 2018

Hoofdrolspeelsters Evan Rachel Wood heeft via een Twitter laten weten dat het tweede seizoen van Westworld in de lente van 2018 van start zal gaan bij HBO.

Echt iets in je agenda schrijven kan nog niet, want een exacte datum is nog steeds niet bekendgemaakt, maar de startdatum komt wel steeds dichterbij. De fans moeten nog even geduld hebben, want in oktober 2016 ging de nieuwe sciencefictionserie Westworld, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973, in première bij HBO. Nu iets meer dan een jaar later weten we in welk tijdvak we het tweede seizoen kunnen verwachten.


Ben Barnes, Logan in de serie Westworld, keert terug in het tweede seizoen. Dat heeft de acteur zelf bevestigd. Fans van de sciencefictionserie zullen wel verbaasd zijn over deze onverwachte terugkeer. In het eerste seizoen van Westworld arriveerde de rijke en arrogante Logan samen met William (Jimmi Simpson) in Westworld. In de laatste aflevering van de serie zien we Logan naakt en vastgebonden op een paard verdwijnen in de wildernis, bij een ondergaande zon. Barnes vertelde: “Ik heb er zeker iets over gehoord, aangezien ik je kan zeggen dat ik minstens één keer op de set ben geweest.”

Onder de prachtige klanken van het nummer I Gotta Be Me van Sammy Davis Jr. is er een teaser-trailer uitgebracht voor het tweede seizoen.

Video on youtube


Ga jij kijken naar het tweede seizoen van Westworld?


Embed from Getty Images
Evan Rachel Wood
Vorige aflevering
Que Será, Será
Que Será, Será
04x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Westworld