Westworld

8.1 / 10
62 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Just a Perfect Day, trailer en startdatum voor Westworld seizoen vier

Alles lijkt kalm en sereen, todat... De trailer van het vierde seizoen verteld meer dan alleen de startdatum.

De sciencefictionserie Westworld keert op 26 juni terug voor een vierde seizoen van acht afleveringen. Evan Rachel Wood keert terug, samen met Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth en Aaron Paul.

Vorig jaar vertelde co-creator Lisa Joy - die in 2021 haar regiedebuut Reminiscence maakte - aan Deadline's Hero Nation-podcast dat je in het vierde seizoen "een aantal nieuwe werelden zult zien waarvan ik denk dat ze erg leuk zijn en je iemand gaat zien die ik ontvoerd heb uit Reminiscence op een grappige manier.” Ze werd ook gevraagd om één woord om het nieuwe seizoen te beschrijven; het was "inversie".


Seizoen drie eindigde met Newton's Maeve en Paul's Caleb die Serac (Vincent Cassel) versloegen, terwijl Harris' Man in Black leek te zijn gedood door zijn robotalter-ego, bestuurd door Thompson's Chalores (een samenvoeging van de personages Charlotte Hale en Dolores).

Westworld is gemaakt voor televisie door Jonathan Nolan en Lisa Joy, die uitvoerende producenten zijn met Alison Schapker, Denise Thé, JJ Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis en Ben Stephenson.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Auguries
The Auguries
04x01
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
16 Mei 2022 18:30 -
Ik zat al even op nieuws over Westworld te wachten. Nu is dan toch eindelijk het vierde seizoen aangekondigd. Gave trailer die, mij in elk geval, nieuwsgierig maakt. Ik ben heel benieuwd!
Reageer
Westworld