Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Wellington Paranormal komt naar The CW en HBO Max

The CW heeft aangekondigd dat ze de spin-off van What We Do in the Shadows, genaamd Wellington Paranormal, samen met HBO Max overnemen.

Wellington Paranormal is afkomstig van het Nieuw-Zeelandse netwerk TVNZ en zal binnenkort zijn debuut maken in de Verenigde Staten. De komische horrorserie staat gepland voor het zomerschema van The CW. Op welke dag en tijd de eerste aflevering wordt uitgezonden is nog niet bekend. Na de uitzending bij The CW zullen de afleveringen beschikbaar zijn op de gratis digitale platforms van het netwerk, maar de afleveringen zullen ook één dag na de uitzending verschijnen bij HBO Max.

Wellington Paranormal draait om de avonturen van Officers O'Leary (Karen O'Leary, What We Do in the Shadows) en Minogue (Mike Minogue, What We Do in the Shadows). Het hardwerkende duo van de paranormale eenheid van de politie van Wellington onderzoekt onder toezicht van Sergeant Maaka (Maaka Pohatu, Mystic) bovennatuurlijke gebeurtenissen die zich verrassend regelmatig voordoen in de hoofdstad van Nieuw-Zeeland.

Video on youtube
Vorige aflevering
Time Cop
Time Cop
04x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
02 apr 2021 19:22 -
Hele leuke serie!
Reageer
avatar_LosLimbos
03 apr 2021 08:07 -
Alleen de serie is een spin- off van de originele film. En niet de serie van What We Do In The Shahows, want dat is een remake van de film.
Reageer
Wellington Paranormal