Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Weissensee

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Weissensee. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Weissensee
Het tweede seizoen van deze veelgeroemde dramaserie begint halverwege de jaren ’80, in het toenmalige Oost-Duitsland. Het is ruim vijf jaar geleden dat Julia Hausmann werd gearresteerd. Haar moeder werkt met grote tegenzin voor de Stasi, in de hoop dat Julia het daardoor in de gevangenis iets minder zwaar heeft. Julia’s geliefde Martin Kupfer is de dans ontsprongen dankzij zijn vader Hans, generaal bij de Stasi. Toch heeft Martin alle banden met zijn familie verbroken en gezworen dat hij zijn broer Falk nooit zal vergeven dat hij hem en Julia heeft verraden. Ook de andere leden van het gezin hebben het zwaar. Het huwelijk van Hans en Marlene Kupfer is voorbij. Hans voert ondanks protesten van zijn vrouw en zoon campagne voor radicale hervormingen van de Stasi en de Partij. Falk maakt zich ernstige zorgen over zijn
huwelijk en zijn carrière bij de Stasi. Tot overmaat van ramp wordt zijn zoon ook nog ernstig ziek. En uitgerekend Martin is de enige die het leven van de jongen kan redden...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Just
Acteurs: Hannah Herzsprung, Ruth Reinecke, Jörg Hartmann, Anna Loos, Katrin Saß, Uwe Kockisch
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 20,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Weissensee:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Die Weissensee Sage. Het eerste seizoen van Weissensee ging onder andere over Martin en Julia. Waarmee werd dit koppel door de kijkers vaak vergeleken?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Weissensee