Weeds

7.7 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime kondigt achtste seizoen Weeds aan

Na afloop van het zevende seizoen van Weeds is er een hoop gespeculeerd over de toekomst van de serie. Het laatste seizoen had een aardige start, maar zakte in de kijkcijfers snel weg. Voor Showtime is dit echter geen reden geweest om de stekker eruit te trekken, gezien het persbericht wat ze vrijdag naar buiten brachten. Daarin werd het achtste seizoen aangekondigd van deze serie.

De 13 nieuwe afleveringen zullen in 2012 opgenomen gaan worden.
Vorige aflevering
It's Time (2)
It's Time (2)
08x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_rickii
14 jun 2012 00:15 -
Achtste seizoen wordt ook de laatste
Reageer

Laatste nieuws

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00