Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Revivals van Weeds en Nurse Jackie in ontwikkeling bij Showtime

Weeds en Nurse Jackie keren mogelijk terug naar Showtime met nieuwe afleveringen. Revivals van beide series zijn momenteel in ontwikkeling bij de kabelzender.

Let op: Dit nieuwsbericht bevat spoilers over voorgaande seizoenen van de series.

Met Edie Falco, Eve Best, Merritt Wever, Paul Schulze, Peter Facinelli, Dominic Fumusa, Anna Deavere Smith, Ruby Jerins, Daisy Tahan, Stephen Wallem en Haaz Sleiman in de hoofdrollen, volgt Nurse Jackie (foto) de SEH-verpleegster Jackie Peyton (Falco) in een ziekenhuis in New York terwijl ze probeert te jongleren met patiënten, artsen, collega-verpleegkundigen en haar indiscreties.

Nurse Jackie

De originele serie werd zeven seizoenen lang uitgezonden, van 2008-15 op Showtime. Volgens Deadline zal Falco terugkeren als de revival doorgaat, maar er is nog geen plot vastgesteld. In de oorspronkelijke finale van de serie was het onduidelijk of Jackie een overdosis had overleefd. De revival zou geschreven/geproduceerd worden door Abe Sylvia en Liz Flahive, schrijvers-producenten van de originele serie.

Weeds, ook een komedie, heeft Mary-Louise Parker, Elizabeth Perkins, Hunter Parrish, Kevin Nealon, Alexander Gould, Justin Kirk, Andy Milder, Allie Grant en Romany Malco in de hoofdrollen. Het verhaal volgt een moeder uit een buitenwijk, Nancy Botwin (Parker), die na de dood van haar man drugs gaat verkopen.

Weeds

De originele serie werd acht seizoenen lang uitgezonden tussen 2005-12. Christian Torpe, bedenker van de populaire Deense serie Rita, zou de revival schrijven en produceren die Nancy in Kopenhagen zou kunnen aantreffen.

Dit is niet de eerste keer dat een mogelijke revival van Weeds in de maak is. In 2019 ontwikkelde Victoria Morrow, co-uitvoerend producent van de originele serie, een vervolg voor Starz dat niet doorging.

Hoewel beide revivals nog geen groen licht hebben gekregen van Showtime, kondigde het kabelkanaal eerder plannen aan om zich te richten op het uitbreiden van bestaande eigendommen zoals Dexter en Billions.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van de originele serie van Weeds.
Video on youtube
Vorige aflevering
It's Time (2)
It's Time (2)
08x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Weeds