We Are Men

5.8 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Jessica Dillema geeft "We Are Men - Eerste aflevering" een 7.
Geschreven door Jessica Dillema op 17 september 2013.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

We Are Men - Eerste aflevering

We Are Men is één van de vele twintig minuten durende komedies die deze herfst in première gaat. En net als de andere nieuwe twintig minuten durende komedieseries Back in The Game, The Goldbergs, Trophy Wife en Welcome to the Family is de eerste aflevering van We Are Men al voor de officiële première online te bekijken. CBS komt deze herfst met vier nieuwe komedieseries, zal We Are Men als winnaar uit de bus komen? Ik weet het zo net nog niet.

We Are Men gaat over Carter (Chris Smith, Mayne Street). Wanneer we hem voor het eerst leren kennen staat hij op het punt om te gaan trouwen. Totdat er plotseling een andere jongen binnen komt stormen die claimt dat hij van Sara houdt en nooit zal stoppen van haar te houden. Gezien de titel van de serie is het al te verwachten dat Sara Carter voor het altaar in de steek laat. Carter komt al snel in een volledig gemeubileerd appartementencomplex te wonen. Echter vindt Carter dat dit vooral een wachtstation is voor mannen die net zijn gescheiden, gedumpt of anderszins niet in staat zijn een eigen bank te kopen.

Al snel wordt hij vrienden met Gil (Kal Penn, House), Frank (Tony Shalhoub, Monk) en Stuart (Jerry O'Connell, Burning Love) die Carter onder hun hoede nemen om hem de kneepjes van het vrijgezel zijn bij te brengen. Drie personages die worden gespeeld door doorgewinterde komieken. Echter bevat We Are Men wat mij betreft vrij flauwe humor en wisselt de geslaagdheid van deze humor door de gehele eerste aflevering. Als je graag een serie wil kijken waar je bij na moet denken, of een serie waarbij je afleveringen soms twee keer moet kijken om een grap te vatten, dan zit je met We Are Men verkeerd.

Frank Russo is een succesvolle kledingfabrikant van middelbare leeftijd. Nadat zijn eerste huwelijk op de klippen liep, trouwde hij met Lauren. Vervolgens met Stacey en daarna met Jessica. Nu is hij een vrijgezel die op veel te jonge vrouwen valt. Dan heb je ook nog Gil Bartis, die ’s werelds ergste affaire had. Niet gek is het dan ook dat ik eerst dacht dat hij gewoon met zijn vrouw in bed lag. En als laatste hebben we nog Stuart Weber. Een gynaecoloog die eerst gescheiden is van de beste advocate die er is, en nu is scheiding ligt met zijn tweede vrouw, die, helaas voor hem, zijn eerste vrouw als advocate heeft ingeschakeld.

Hoewel de humor op sommige plekken echt wel grappig is, moeten de schrijvers er wat mij betreft wat meer moeite in stoppen de komende afleveringen. De serie is namelijk niet slecht, ze hebben goede acteurs aangetrokken, maar als ik het vergelijk met bijvoorbeeld Trophy Wife of Welcome to the Family dan vind ik We Are Men beduidend minder sterk. Ook denk ik dat de andere series van CBS mogelijk sterker uit de bus gaan komen. De serie is geen hit, maar ook geen complete flop. Daarom geef ik de serie voor nu een zeven. Ik ben benieuwd of de volgende afleveringen sterker zullen zijn.

We Are Men gaat in première op 30 september.

Trailer We Are Men
Volg We Are Men
Vorige aflevering
We Are Dognappers
We Are Dognappers
01x02
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Unbelievable - seizoen 1

9

Blood & Water - Eerste aflevering

7.5

Grey's Anatomy - Seizoen 16

8

Sweet Magnolias - Eerste aflevering

8

Snowpiercer - Eerste aflevering

6

Short Circuit - Seizoen 1

9