We Hunt Together

7.1 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

We Hunt Together vanaf begin maart te zien bij Ziggo

Nadat Ziggo eerder deze maand Honour en Midsomer Murders al toevoegde aan het aanbod, breidt Ziggo Movies & Series in maart opnieuw zijn aanbod uit met een Britse misdaadserie.

In de misdaaddrama We Hunt Together wordt het detective-duo, bestaande uit de twee tegenpolen Lola Franks (Eve Myles, Keeping Faith) en Jackson Mendy (Babou Ceesay, A.D.), op de voet gevolgd, terwijl zij het bloedgierige duo Freddy Lane (Hermione Corfield) en Baba Lenga (Dipo Ola) proberen te stoppen. Baba is een voormalig kindsoldaat. Hij helpt de manuipulatieve Freddy tijdens een gewelddadig incident. De twee voelen zich vrijwel direct verbonden en vormen zich tot meedogenloze moordenaars. Franks en Mendy zetten hun ego aan de kant en doen hun uiterste best om de moordenaars te stoppen, al gaat dit niet zonder slag of stoot.

We Hunt Together is vanaf 1 maart te streamen bij Ziggo.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
5
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
maandag, 14:00
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00