Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van We Hunt Together

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

We Hunt Together
Deze grimmige kat-en-muisthriller gaat over de gevaarlijke kracht van begeerte en combineert spectaculaire beelden met morele diepgang. Als Freddy, een ongelukkige jonge vrouw, bijna wordt aangerand bij een nachtclub, treedt Baba, een vroegere kindsoldaat, razendsnel en snoeihard op. De twee voelen zich direct verbonden, op een heel spannende manier. Al snel besluiten ze samen wraak te nemen op mensen uit Freddy's verleden. Daarbij vormen Baba's talent voor geweld en Freddy's psychopathische trekjes een levensgevaarlijke combinatie. Kunnen de altijd ruziënde politie-inspecteurs Jackson Mendy en Lola Franks hun meningsverschillen lang genoeg laten rusten om het dodelijke duo te vangen?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Eve Myles, Hermione Corfield, Dipo Ola, Kamara Abraham, Babou Ceesay en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum:> 23 februari 2021
Consumentenadviesprijs: € 17,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van We Hunt Together:
Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In We Hunt Together is Baba een voormalig kindsoldaat. Maar uit welk land is Baba gevlucht om een nieuw leven te starten in Londen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
We Hunt Together