Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wayward Pines krijgt tweede seizoen

Veel fans van Wayward Pines rekenden niet op een tweede seizoen, maar FOX heeft vijf maanden na de seizoensfinale van Wayward Pines toch besloten om door te gaan met de dramaserie. Opmerkelijk, omdat het netwerk deze zomer nog riep dat het om een miniserie ging en de tiende aflevering aankondigde als de laatste aflevering van Wayward Pines. Het nieuwe seizoen is te zien in de zomer van 2016 en bestaat wederom uit tien afleveringen.

M. Night Shyamalan, bedenker van de serie, keert terug als uitvoerend producent. Chad Hodge, de showrunner van het eerste seizoen, keert niet terug voor de tweede reeks afleveringen. Mark Friedman, bekend als showrunner van Believe, neemt deze taak vanaf het tweede seizoen waar. Ook is het niet bekend of de cast terugkeert. Geruchten gaan dat het grootste gedeelte van de hoofdrolspelers niet terugkeert, omdat hun contracten al langere tijd zijn verlopen. Fox bevestigt noch ontkent dit.

Wayward Pines was afgelopen zomer te zien in zowel Amerika als Nederland. Er keken gemiddeld vier miljoen mensen naar de tien afleveringen.

Vorige aflevering
Bedtime Story
Bedtime Story
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
10 dec 2015 12:38 -
Zonder de originele cast is het niet hetzelfde. Believe vond ik een erg goede serie. Dus als de showrunner van die serie iets moois neer kan zetten, is het misschien de moeite waard.
Reageer
avatar_Javelin
10 dec 2015 14:54 -
Oh yeah! hier ben ik wel echt superblij mee. Het zou me niet echt storen als de originele cast niet terugkomt aangezien de helft toch al dood was. Er zit zoveel potentie in deze serie vanwege de tijdlijn dat het echt heel makkelijk is om een vervolg of prequel te schrijven van de serie. Ik kan al nu al niet meer wachten. Verlaat sinterklaascadeautje zeg ik :D
Reageer
Wayward Pines