Watchmen (2019)

7.8 / 10
58 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO-serie Watchmen krijgt geen vervolg

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.

Watchmen volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam. Het eerste seizoen is te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Maker Damon Lindelof heeft nu laten weten dat hij geen interesse heeft om een nieuw seizoen van Watchmen (2019) te maken. Wat hem betreft heeft hij met het eerste seizoen van negen afleveringen al alles getoond wat hij wilde. Volgens HBO heeft hij toestemming gegeven om een tweede seizoen zonder hem te maken, maar of dat zal gebeuren is uiterst onzeker.

Hoofd HBO-programmering Casey Bloysheeft het volgende gemeld over een mogelijk vervolg zonder inbreng van Damon Lindelof: "Het zou moeilijk zijn om zoiets te realiseren zonder dat Damon er op een of andere manier bij betrokken is." De kans dat de serie Watchmen (2019) een vervolg krijgt is dus in feite nihil.

Vorige aflevering
See How They Fly
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
20 jan 2020 19:58 -
Jammer. Het was al wel duidelijk dat er in eerste instantie één verhaal te vertellen was, maar de optie van een anthologie werd nog open gehouden. Gaat dus helaas niet door...
Reageer

Laatste nieuws

The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie van de zender NBC. De serie ging van start in 2013.
Vandaag, 09:00
De grootste streamingdienst van Scandinavië, Viaplay, heeft Delete Me, een Noorse serie over het leven van jongvolwassenen, besteld.
Gisteren, 15:13
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
Black Lightning is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Het derde seizoen ging van start in oktober 2019 en wordt in maart 2020 afgesloten bij The CW.
Gisteren, 13:00
Amazon Prime Video werkt aan de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload. Er is nu meer bekend over de serie.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56