Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

HBO-serie Watchmen krijgt geen vervolg

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.

Watchmen volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam. Het eerste seizoen is te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

Maker Damon Lindelof heeft nu laten weten dat hij geen interesse heeft om een nieuw seizoen van Watchmen (2019) te maken. Wat hem betreft heeft hij met het eerste seizoen van negen afleveringen al alles getoond wat hij wilde. Volgens HBO heeft hij toestemming gegeven om een tweede seizoen zonder hem te maken, maar of dat zal gebeuren is uiterst onzeker.

Hoofd HBO-programmering Casey Bloysheeft het volgende gemeld over een mogelijk vervolg zonder inbreng van Damon Lindelof: "Het zou moeilijk zijn om zoiets te realiseren zonder dat Damon er op een of andere manier bij betrokken is." De kans dat de serie Watchmen (2019) een vervolg krijgt is dus in feite nihil.

Video on youtube
Vorige aflevering
See How They Fly
See How They Fly
01x09
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
20 jan 2020 19:58 -
Jammer. Het was al wel duidelijk dat er in eerste instantie één verhaal te vertellen was, maar de optie van een anthologie werd nog open gehouden. Gaat dus helaas niet door...
Reageer
Watchmen (2019)