Watchmen (2019)

7.7 / 10
58 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Beelden van laatste aflevering eerste seizoen Watchmen

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. Het eerste seizoen is momenteel te volgen.

Watchmen (2019) volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam. De serie is gebaseerd op de graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons, die in 2009 ook al is verfilmd door Zack Snyder.

Op 15 december gaat HBO de negende en laatste aflevering van het eerste seizoen uitzenden. Daarvan zijn nu de eerste beelden verschenen. Dat laat zien dat het eerste seizoen met flink wat knallers tot een einde komt. De serie Watchmen (2019) is in Nederland bij Ziggo Movies & Series te volgen, steeds een dag na de uitzending bij HBO.

Vorige aflevering
See How They Fly
See How They Fly
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3