Watchmen (2019)

7.9 / 10
58 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Beelden van laatste aflevering eerste seizoen Watchmen

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. Het eerste seizoen is momenteel te volgen.

Watchmen (2019) volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam. De serie is gebaseerd op de graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons, die in 2009 ook al is verfilmd door Zack Snyder.

Op 15 december gaat HBO de negende en laatste aflevering van het eerste seizoen uitzenden. Daarvan zijn nu de eerste beelden verschenen. Dat laat zien dat het eerste seizoen met flink wat knallers tot een einde komt. De serie Watchmen (2019) is in Nederland bij Ziggo Movies & Series te volgen, steeds een dag na de uitzending bij HBO.

Vorige aflevering
See How They Fly
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03