Watchmen (2019)

7.7 / 10
58 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Watchmen onthult meer castleden

Watchmen (2019) krijgt er naast Regina King nog wat bekende namen bij. Ook heeft de HBO-serie een mooie featurette video waarin iets meer verteld wordt over de serie.

De nieuwe superheldenserie van HBO gaat in première op 20 oktober bij de VOD-dienst en op 21 oktober zal de serie te zien zijn bij Ziggo. Daar heeft MijnSerie al begin september over geschreven.

Er is nu wat meer bekend over de cast. Regina King (Seven Seconds) vertelt daar zelf over in de nieuwe featurette video waarin ook bedenker Damon Lindelof (The Leftovers) vertelt dat de serie Watchmen (2019) een eerbetoon is aan de graphic novel die is gebruikt als inspiratie voor de serie.



Ook zien we Jeremy Irons (The Borgias) en Jean Smart (Legion), zij zullen dus ook een rol gaan spelen in de HBO-serie. Andere namen zijn; Louis Gosset Jr., Don Johnsons, Yahya Abdul-Mateen II en Christie Amery.

Watchmen volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam.
Vorige aflevering
See How They Fly
See How They Fly
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een Whatsappspel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00