Watchmen (2019)

7.8 / 10
58 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Watchmen onthult meer castleden

Watchmen (2019) krijgt er naast Regina King nog wat bekende namen bij. Ook heeft de HBO-serie een mooie featurette video waarin iets meer verteld wordt over de serie.

De nieuwe superheldenserie van HBO gaat in première op 20 oktober bij de VOD-dienst en op 21 oktober zal de serie te zien zijn bij Ziggo. Daar heeft MijnSerie al begin september over geschreven.

Er is nu wat meer bekend over de cast. Regina King (Seven Seconds) vertelt daar zelf over in de nieuwe featurette video waarin ook bedenker Damon Lindelof (The Leftovers) vertelt dat de serie Watchmen (2019) een eerbetoon is aan de graphic novel die is gebruikt als inspiratie voor de serie.Ook zien we Jeremy Irons (The Borgias) en Jean Smart (Legion), zij zullen dus ook een rol gaan spelen in de HBO-serie. Andere namen zijn; Louis Gosset Jr., Don Johnsons, Yahya Abdul-Mateen II en Christie Amery.

Watchmen volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam.
Vorige aflevering
See How They Fly
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Vandaag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Vandaag, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Vandaag, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Vandaag, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03