Watchmen (2019)

7.7 / 10
58 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Watchmen onthult meer castleden

Watchmen (2019) krijgt er naast Regina King nog wat bekende namen bij. Ook heeft de HBO-serie een mooie featurette video waarin iets meer verteld wordt over de serie.

De nieuwe superheldenserie van HBO gaat in première op 20 oktober bij de VOD-dienst en op 21 oktober zal de serie te zien zijn bij Ziggo. Daar heeft MijnSerie al begin september over geschreven.

Er is nu wat meer bekend over de cast. Regina King (Seven Seconds) vertelt daar zelf over in de nieuwe featurette video waarin ook bedenker Damon Lindelof (The Leftovers) vertelt dat de serie Watchmen (2019) een eerbetoon is aan de graphic novel die is gebruikt als inspiratie voor de serie.Ook zien we Jeremy Irons (The Borgias) en Jean Smart (Legion), zij zullen dus ook een rol gaan spelen in de HBO-serie. Andere namen zijn; Louis Gosset Jr., Don Johnsons, Yahya Abdul-Mateen II en Christie Amery.

Watchmen volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam.
Vorige aflevering
See How They Fly
See How They Fly
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Vandaag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Vandaag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Vandaag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Vandaag, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Gisteren, 12:00
1