Watchmen (2019)

-
60 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Watchmen onthult meer castleden

Watchmen (2019) krijgt er naast Regina King nog wat bekende namen bij. Ook heeft de HBO-serie een mooie featurette video waarin iets meer verteld wordt over de serie.

De nieuwe superheldenserie van HBO gaat in première op 20 oktober bij de VOD-dienst en op 21 oktober zal de serie te zien zijn bij Ziggo. Daar heeft MijnSerie al begin september over geschreven.

Er is nu wat meer bekend over de cast. Regina King (Seven Seconds) vertelt daar zelf over in de nieuwe featurette video waarin ook bedenker Damon Lindelof (The Leftovers) vertelt dat de serie Watchmen (2019) een eerbetoon is aan de graphic novel die is gebruikt als inspiratie voor de serie.Ook zien we Jeremy Irons (The Borgias) en Jean Smart (Legion), zij zullen dus ook een rol gaan spelen in de HBO-serie. Andere namen zijn; Louis Gosset Jr., Don Johnsons, Yahya Abdul-Mateen II en Christie Amery.

Watchmen volgt een groep gemaskerde antihelden nadat een van hen wordt vermoord. De serie laat zien hoe hun aanwezigheid de loop van de geschiedenis verandert. Inclusief het resultaat van de oorlog in Vietnam.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56